ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXV

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Двадцять п’ята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 01 квітня 2022 року                                                                                           № 2866
 
Про передачу земельної ділянки
у постійне користування  Остківському
ліцею Рокитнівської селищної
ради по вул. Антоніо Бланко в
с. Будки-Сновидовицькі
 
            Розглянувши клопотання Остківського ліцею Рокитнівської селищної ради, відповідно до статей 12, 92, 122, 123, 125, 126 Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Передати у постійне користування Остківському ліцею Рокитнівської селищної ради земельну ділянку площею 1,1810 га, кадастровий номер 5625086200:03:001:0021 для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Антоніо Бланко в с. Будки-Сновидовицькі, за рахунок земель запасу комунальної власності селищної ради.
2. Остківському ліцею Рокитнівської селищної ради оформити документ, що посвідчує право постійного користування на земельну ділянку в порядку, визначеному законодавством.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 
          
Селищний голова                                                                   Григорій ТАРГОНСЬКИЙ