ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 10



                 
ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Двадцять шоста сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від                           2022 року                                                                             №
 
Про внесення змін до рішення
Рокитнівської селищної ради
від 07 червня 2016 року № 338
«Про надання дозволу на
розроблення проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки
у власність гр. Сільчуку
Володимиру Олексійовичу»
 
Розглянувши заяву громадянина СІЛЬЧУКА Володимира Олексійовича, у зв’язку з виявленням технічної помилки, керуючись статтею 12 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до рішення Рокитнівської сільської ради від 07 червня 2016 року № 338 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сільчуку Володимиру Олексійовичу», а саме: в пункті 1 слова «за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення, в тому числі сільськогосподарські землi з них сільськогосподарські угіддя (рілля) – 0,14 га та за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення, в тому числi пiд господарськими шляхами і прогонами – 0,01 га» замінити на слова «за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення, в тому числі сільськогосподарські землi з них сільськогосподарські угіддя (рілля) – 0,15 га».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ