ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

12.01.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 175
Про передачу земельної ділянки у власність громадянину ПОТАПЧУКУ Віктору Валерійовичу по вул. Зарічна, 19 в смт Рокитне


УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Дев’ятнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від                                       2022 року                                                                   №
 
 
Про передачу земельної ділянки
у власність громадянину
ПОТАПЧУКУ Віктору Валерійовичу
по вул. Зарічна, 19 в смт Рокитне
 
            Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам    ОГОРДНІКУ Ю.М., ОГОРДНІКУ А.М.  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), у зв’язку з переходом права власності на житловий будинок до ПОТАПЧУКА В.В., відповідно до статей 12, 116, 118, 120, 121, 125, 126 Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам    ОГОРДНІКУ Ю.М., ОГОРДНІКУ А.М.  площею 0,1000 га, кадастровий номер 5625055100:01:002:0464 для будівництва і обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по  вул. Зарічна, 19 в             смт Рокитне.
        2. Передати у власність громадянину ПОТАПЧУКУ Віктору Валерійовичу (ідентифікаційний номер *********) земельну ділянку площею 0,1000 га, кадастровий номер 5625055100:01:002:0464 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  за рахунок земель, що перебувають у його користуванні по  вул. Зарічна, 19 в              смт Рокитне.
        3. ПОТАПЧУКУ В.В. оформити документ, що посвідчує  право власності на земельну ділянку в порядку, визначеному законодавством.
        4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
               
 
Селищний голова                                                                   Григорій ТАРГОНСЬКИЙ