ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

12.01.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 176
Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ПОТАПЧУКУ Віктору Валерійовичу по вул. Зарічна в смт Рокитне

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Дев’ятнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від                                          2022 року                                                             №
 
Про надання дозволу на складання
проєкту землеустрою щодо
відведення земельної ділянки у
власність ПОТАПЧУКУ Віктору
Валерійовичу по вул. Зарічна
в смт Рокитне
 
      Розглянувши заяву громадянина ПОТАПЧУКА В.В. про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства,  відповідно до статей 12, 33, 118, 125, 126  Земельного Кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
ВИРІШИЛА:
 
      1. Надати дозвіл на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину ПОТАПЧУКУ Віктору Валерійовичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею  0,07 га по вул. Зарічна в смт Рокитне, за рахунок земель запасу комунальної власності селищної ради.
      2. В проєктній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, ПОТАПЧУКУ В.В. замовити виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в порядку, визначеному законодавством.
      3. ПОТАПЧУКУ В.В. подати проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність на затвердження в селищну раду.
      4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ