ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Барановська Ірина Миколаївна

Галузь:

Фінанси

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

13.01.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 14
Про затвердження фінансового плану на 2022рік комунального некомерційного підприємства «Рокитнівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Рокитнівської селищної ради


УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(дев’ятнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від                       2022 року                                                             №
 
Про затвердження фінансового плану на 2022рік
комунального некомерційного підприємства
«Рокитнівський центр первинної медико-санітарної
допомоги» Рокитнівської селищної ради
 
Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до ч.1 ст.24, ст.75, ч.10 ст.78 Господарського кодексу України, враховуючи Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану суб’єкта господарювання державного сектору економіки (затверджений наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 02.03.2015 №205, зі змінами), з метою підвищення ефективності роботи КНП «Рокитнівський ЦПМСД», за погодженням  з постійними комісіями Рокитнівської селищної ради, селищна рада:
ВИРІШИЛА:
 
  1.        Затвердити фінансовий план на 2022 рік комунального некомерційного підприємства «Рокитнівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Рокитнівської селищної ради, (додається).
 
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О.КРУПЕНКО); з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту молодіжної політики (Л.СМИК).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Селищний голова                                                         Григорій ТАРГОНСЬКИЙ
 

ДОДАТКИ

1 Фінансовий план з випр 2022.pdf Переглянути
2 пояснювальна записка 2022.pdf Переглянути