ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Барановська Ірина Миколаївна

Галузь:

Молодіжна політика, сім’я

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

13.01.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 15
Про затвердження Програми з запобігання поширенню, діагностики та лікування на території Рокитнівської селищної територіальної громади COVID-19

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Дев’ятнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від                   2022 року                                                                    № ______
 
Про затвердження Програми з запобігання поширенню,
діагностики та лікування на території
Рокитнівської селищної територіальної
громади COVID-19
 
         Відповідно до пункту 22 частина 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 20, 29 Закону України «Про захист  населення від інфекційних хвороб», статей 13, 14 Закону  України  «Основи законодавства України про охорону здоров’я», у зв’язку із загрозою занесення і поширення на території Рокитнівської селищної територіальної громади гострої респіраторної хвороби, спричиненої  коронавірусом COVID-19, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Затвердити Програму з запобігання поширенню, діагностики та лікування на території Рокитнівської селищної територіальної громади COVID-19                      (далі – Програма), що додається.
 
  1. Фінансовому відділу Рокитнівської селищної ради передбачити видатки  на реалізацію заходів Програми, в межах наявних фінансових ресурсів.
 
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (КРУПЕНКО О.М.); з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту молодіжної політики (СМИК Л.М.).
 
 
 
Селищний голова                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ
2

ДОДАТКИ

1 274.1. Програма COVID.pdf Переглянути
2 274.3. Додаток 2.pdf Переглянути
3 паспорт.pdf Переглянути