ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

22.06.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 15
Про надання дозволу СГПП «АБЕРДИН» на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду за межами населеного пункту с. Єльне

 
ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Двадцять сьома сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від                                              2022 року                                                            №
 
Про надання дозволу
СГПП «АБЕРДИН»
на складання проєкту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки
в оренду за межами населеного пункту
с. Єльне
 
Розглянувши клопотання СГПП «АБЕРДИН» про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду за межами населеного пункту  с. Єльне, додаткові документи,  відповідно до статей 12, 120, 122, 123, 124, 125, 126  Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:         
 
          1. Надати дозвіл СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОМУ ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «АБЕРДИН» на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 1 рік орієнтовною площею 3,8299 га  для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту с. Єльне.
         2. СГПП «АБЕРДИН» в проєктній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, замовити виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в порядку, визначеному законодавством.
         3. СГПП «АБЕРДИН» подати проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 3,8299 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на затвердження в селищну раду.
         4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ