ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

22.06.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 16
Про затвердження акту погодження меж земельної ділянки по вул. Поліська, 2 в смт Рокитне

 
ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Двадцять сьома сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від                                         2022 року                                              №
 
Про затвердження акту погодження меж земельної ділянки по вул. Поліська, 2 в смт Рокитне
 
Розглянувши заяву ОНИЩУК Л.М., технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), акт погодження меж земельної ділянки по вул. Поліська, 2 в         смт Рокитне, керуючись статтями 12, 159 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради,  селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
       1. Затвердити акт погодження меж земельної ділянки по вул. Поліська, 2 в  смт Рокитне від 19 травня 2022 року (додається).
       2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 
               
 
 Селищний голова                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

АКТ
погодження меж земельної ділянки по вул. Поліська, 2 в смт Рокитне
 
         від 19 травня 2022 року                                            
 
         Ми, що нижче підписалися, комісія Рокитнівської селищної ради з вирішення земельних спорів щодо меж земельних ділянок на території Рокитнівської селищної ради у складі:  Рябущиця Ігоря Миколайовича – начальника відділу земельних відносин та екологічних питань Рокитнівської селищної ради, Богданця Олександра Анатолійовича – головного спеціаліста відділу земельних відносин та екологічних питань Рокитнівської селищної ради, Кибукевича Михайла Михайловича – сертифікованого інженера-землевпорядника ПП «ТЕРРА-РЕСУРС». В присутності заявника  Онищук Любові Михайлівни, цього числа в натурі (на місцевості) розглянули питання щодо погодження межі земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в смт Рокитне по вул. Поліська, 2 з суміжним землекористувачем Варенніковою Ольгою Юріївною.
         Комісія вирішила: межу земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в смт Рокитне по вул. Поліська, 2, погодити у відповідності до технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), розробленої  ПП «ТЕРРА-РЕСУРС».
 
 
                   
 
Начальник відділу                                                                        І. Рябущиць
земельних відносин та
екологічних питань
 
Головний спеціаліст відділу                                                 О. Богданець
земельних   відносин та
екологічних питань                                                           
 
Сертифікований інженер-землевпорядник         М. Кибукевич