ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

22.06.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 19
Про внесення змін до рішення Карпилівської сільської ради від 10 вересня 2020 року № 855 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в с. Карпилівка»

 
ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Двадцять сьома сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від                              2022 року                                                                       №
 
Про внесення змін до рішення
Карпилівської сільської ради
від 10 вересня 2020 року № 855
«Про затвердження технічної
документації із землеустрою щодо
встановлення меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості) для
ведення особистого селянського
господарства в с. Карпилівка»
 
Розглянувши заяву громадянина БРИЧКИ Петра Дмитровича, у зв’язку з виявленням технічної помилки, керуючись статтею 12 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до рішення Карпилівської сільської ради від 10 вересня 2020 року № 855 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства в с. Карпилівка», а саме: в пункті 2 слова «ідентифікаційний номер 175361333» замінити на слова «ідентифікаційний номер 1753615333».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ