ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

23.06.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 23
Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 06 травня 2021 року № 562 «Про затвердження Правил благоустрою, дотримання чистоти та громадського порядку на території Рокитнівської селищної територіальної громади»

ПРОЄКТ

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Двадцять сьома сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від ____ липня 2022 року                                                                    №
 
 
Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від
06 травня 2021 року № 562 «Про
затвердження Правил благоустрою, дотримання чистоти та громадського порядку на території Рокитнівської селищної  територіальної громади»
 
 
Керуючись Конституцією України, Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні“, “Про благоустрій населених пунктів“, “Про рекламу“, “Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення“, “Про охорону навколишнього природного середовища“, “Про відходи“, “Про регулювання містобудівної діяльності“, “Про дорожній рух“, враховуючи Типові правила благоустрою території населеного пункту, затверджені  наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.11.2017 № 310, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до Правил благоустрою, дотримання чистоти та громадського порядку на території Рокитнівської селищної територіальної громади, затвердженої рішенням Рокитнівської селищної ради від 06.05.2021 №562, а саме:
1.1. Пункт 7.3.4. розділу VII викласти в новій редакції:
«7.3.4. Забороняється самовільно встановлювати об’єкти та елементи об’єктів торгівлі у не відведених для цього місцях та без наявності відповідного дозволу, виданого у встановленому порядку»;
1.2. Пункт 9 розділу XI викласти в новій редакції:
«9) самовільно встановлювати об’єкти зовнішньої реклами, об’єкти та елементи об’єктів торгівлі, павільйони, кіоски тощо»;
1.3. Пункт 12 розділу XI викласти в новій редакції:
«12) здійснювати всі види торгівлі з об’єктів торгівлі та елементів торгівлі у невстановлених для цього місцях»;
1.4. Пункт 15 розділу XI викласти в новій редакції:
«15) заготівля сільськогосподарської продукції та побічних лісових ресурсів без відповідного дозволу та погодження Рокитнівською селищною радою відповідно до чинного законодавства».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О. КРУПЕНКО); з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО).
 
 
Селищний голова                                                 Григорій ТАРГОНСЬКИЙ