ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVIII

Скликання:

VIII

Статус:

За основу і в цілому

Дата прийняття:

24.12.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    1

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 2369

 
 
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Вісімнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 24 грудня 2021 року                                                                                    № 2369
 
Про надання дозволу
ПрАТ «ЯРІВСЬКИЙ ГРАНКАР’ЄР»
на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в смт Томашгород
 
Розглянувши клопотання ПрАТ «ЯРІВСЬКИЙ ГРАНКАР’ЄР» про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в смт Томашгород на території Рокитнівської селищної ради, підтверджуючі документи,  відповідно до статей 12, 122, 123, 124, 125, 126, 134  Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:     
 
         1. Надати дозвіл ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ЯРІВСЬКИЙ ГРАНКАР’ЄР» на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 років орієнтовною площею 1,65 га  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами в смт Томашгород на території Рокитнівської селищної ради Сарненського району Рівненської області.
         2. ПрАТ «ЯРІВСЬКИЙ ГРАНКАР’ЄР» в проектній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, замовити виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в порядку, визначеному законодавством.
         3. ПрАТ «ЯРІВСЬКИЙ ГРАНКАР’ЄР» подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 1,65 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами на затвердження в селищну раду.
         4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ