ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 88

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять п’ята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
___  ______________ 2023 року                                                                 № ______
 
Про внесення змін до рішення
Рокитнівської селищної ради
від 19.02.2021 № 284
«Про затвердження Положення
про порядок передачі в оренду
комунального майна
Рокитнівської селищної ради»
 
Керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада 

ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до рішення Рокитнівської селищної ради від 19.02.2021 № 284 «Про затвердження Положення про порядок передачі в оренду комунального майна Рокитнівської селищної ради», а саме Положення про порядок передачі в оренду комунального майна Рокитнівської селищної ради доповнити пунктом 12 наступного змісту:
«12. Застосовувати Методику розрахунку орендної плати, затверджену постановою Кабінету Міністрів України від 28.04.2021 № 630, для цілей оренди майна комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади.
Розмір річної орендної плати за оренду нерухомого майна комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади в розмірі 1 (одна) гривня встановлюється таким орендарям:
- комунальним підприємствам, закладам, установам, які є об’єктами комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади та фінансуються за рахунок бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади;
- виконавчим органам Рокитнівської селищної ради зі статусом юридичної особи публічного права, які повністю фінансуються за рахунок бюджету Рокитнівської селищної територіальної громади.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО).
 

Селищний голова                                                                   Григорій ТАРГОНСЬКИЙ