ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 88

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять сьома сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                                        2023 року                                                                                    №  
 
Про надання дозволу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ
«РОКИТНІВСЬКИЙ АГРАРІЙ» на розроблення технічної документації із
землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в
натурі (на місцевості)
в с. Дерть
на території Рокитнівської селищної ради
 
            З метою впорядкування угідь, забезпечення ведення Державного земельного кадастру та здійснення контролю за використанням і охороною земель Рокитнівської селищної ради, відповідно до статей 12, 122, 125, 126, 184 Земельного кодексу України, статей 26, 35 Закону України «Про землеустрій», статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
           1. Надати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РОКИТНІВСЬКИЙ АГРАРІЙ» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка перебуває в оренді, кадастровий номер 5625084400:05:007:0004, 01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в с. Дерть на території Рокитнівської селищної ради,  площею  8,3946 га.
            2. ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РОКИТНІВСЬКИЙ АГРАРІЙ» замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), у суб'єкта господарювання, юридичної особи, що має ліцензію на проведення робіт із землеустрою згідно із законом, у строки, що обумовлюються угодою сторін.
            3. Подати виготовлену технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), на затвердження до РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, у відповідності до вимог чинного законодавства.
           4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                                              Григорій ТАРГОНСЬКИЙ