ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 89

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять сьома сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                                             2023 року                                                        №
 
Про надання дозволу РОКИТНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ
на розроблення технічної документації із землеустрою
щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності по

вул. Незалежності в смт Рокитне
 
          З метою впорядкування угідь, забезпечення ведення Державного земельного кадастру та здійснення контролю за використанням і охороною земель Рокитнівської селищної ради, відповідно до статей 12, 122, 125, 126, 184 Земельного кодексу України, статей 26, 35 Закону України «Про землеустрій», статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
           1. Надати дозвіл РОКИТНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ на розроблення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності для забезпечення охорони об’єктів культурної спадщини по вул. Незалежності в смт Рокитне, орієнтовною площею 0,64 га.
          2. РОКИТНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності у суб'єкта господарювання, юридичної особи, що має ліцензію на проведення робіт із землеустрою згідно із законом, у строки, що обумовлюються угодою сторін.
          3. Подати виготовлену технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності на затвердження до РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, у відповідності до вимог чинного законодавства.
           4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
Селищний голова                                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ