ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 90

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять сьома сесія)
 
РІШЕННЯ
 
___  ______________ 2023 року                                                                    № _____
 
Про погодження Договору про
співпрацю в соціальній та гуманітарній сферах
між РОКИТНІВСЬКОЮ СЕЛИЩНОЮ РАДОЮ,
РІВНЕНСЬКОЮ ОБЛАСНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ
ТОВАРИСТВА ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА УКРАЇНИ
та КОМУНАЛЬНОЮ УСТАНОВОЮ «ЦЕНТР
НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ»
РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
 
Відповідно до статей 25, 26, частини 1 статті 59, частини 5 статті 60  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про Товариство Червоного Хреста України», з метою створення сприятливих умов для активного залучення громадських інституцій до вирішення суспільно значимих питань в межах Рокитнівської селищної територіальної громади, в тому числі, в умовах збройного конфлікту і гуманітарних криз, розглянувши лист РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ТОВАРИСТВА ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА УКРАЇНИ від 21.02.2023 № 28, за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
      1. Погодити Договір про співпрацю в соціальній та гуманітарній сферах  між РОКИТНІВСЬКОЮ СЕЛИЩНОЮ РАДОЮ, РІВНЕНСЬКОЮ ОБЛАСНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ ТОВАРИСТВА ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА УКРАЇНИ та КОМУНАЛЬНОЮ УСТАНОВОЮ «ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (далі-Договір), що додається.
      2. Уповноважити селищного голову ТАРГОНСЬКОГО Григорія Миколайовича підписати від імені Рокитнівської селищної ради Договір, зазначений в пункті 1 цього рішення.
      3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО); з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О. КРУПЕНКО).
 
 
Селищний голова                                                           Григорій ТАРГОНСЬКИЙ