ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 92


ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять сьома сесія)            
 
РІШЕННЯ
_______________ 2023 року                                                                        № ______
 
 
Про закриття та виключення Синіжевського
сільського клубу з базової мережі закладів культури
Рокитнівської селищної територіальної громади
 
 
          Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частиною 2 статті 22 Закону України  «Про культуру», пунктом 2 Нормативів забезпечення населення клубними закладами, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 12 листопада 1998 року № 1775,   за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1.  Закрити та виключити Синіжевський сільський клуб з базової мережі закладів культури Рокитнівської селищної територіальної громади.
2.  Відділу культури і туризму Рокитнівської селищної ради  погодити з   Державним агентством України з питань мистецтв та мистецької освіти  виключення Синіжевського сільського клубу з базової мережі закладів культури Рокитнівської селищної територіальної громади.
          3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань освіти, охорони здоров´я, культури, спорту, молодіжної політики (Л. СМИК); з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО).
 
 
 
 
Селищний голова                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ