ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

18.10.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 27
Про надання дозволу ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду в смт Рокитне


ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                                                   2022 року                                                    №
 
Про надання дозволу
ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО»
на складання проєкту землеустрою
щодо відведення земельних ділянок
в оренду в смт Рокитне
 
Розглянувши клопотання ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду в смт Рокитне, додаткові документи,  відповідно до статей 12, 122, 123, 124, 125, 126  Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:         
 
          1. Надати дозвіл ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду терміном на 49 років орієнтовною площею 0,0053 га  для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (КТП 10/0,4кВ, опори ПЛ-10кВ ) в смт Рокитне.
         2. ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» в проєктній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, замовити виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду в порядку, визначеному законодавством.
         3. ПрАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» подати проєкт землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду орієнтовною площею 0,0053 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії на затвердження в селищну раду.
         4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ