ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

28.10.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 53
Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 19 лютого 2021 року № 263 «Про передачу на баланс закладам дошкільної освіти окремих об’єктів комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади»

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
 _____________  2022 року                                                                              №
 
Про внесення змін до рішення  Рокитнівської селищної ради
від 19 лютого 2021 року № 263 
«Про передачу на баланс
закладам дошкільної освіти окремих об’єктів комунальної
власності Рокитнівської селищної територіальної громади»

 
            Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи клопотання відділу освіти, молоді та спорту Рокитнівської селищної ради, за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
         1. Внести зміни до рішення Рокитнівської селищної ради від 19 лютого 2021 року № 263  «Про передачу на баланс закладам дошкільної освіти окремих об’єктів комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади», а саме:
    1.1. Викласти пункт 1 в наступній редакції:
«1. Передати майно закладів дошкільної освіти сільських та селищних рад, які реорганізовуються шляхом приєднання до Рокитнівської селищної ради, на баланси та  в оперативне управління таких закладів згідно з додатком 1.».
    1.2. Викласти назву Додатку 1  в наступній редакції:
«Перелік окремих об’єктів комунальної власності Рокитнівської селищної територіальної громади, які передаються на баланс та в оперативне управління закладів та установ Рокитнівської селищної ради».
2.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО);  з питань освіти, охорони здоровʼя, культури, спорту, молодіжної політики (Л. СМИК).
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ