ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

18.11.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 02
Про звільнення керуючого справами виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради

                                                                                                           ПРОЄКТ
                                   
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять друга (позачергова) сесія)
 
РІШЕННЯ
 
 ____________ 2022 року                                                                                №___
 
Про звільнення керуючого
справами виконавчого комітету
Рокитнівської селищної ради
 
Відповідно до статей 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Рокитнівської селищної ради від 09.09.2022 № 2914 «Про внесення змін до структури та загальної чисельності працівників апарату селищної ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради» та враховуючи заяву Герасимчука А.А. від 24.10.2022 про надання відпустки у зв’язку із звільненням з займаної посади, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. ЗВІЛЬНИТИ ГЕРАСИМЧУКА Анатолія Андрійовича з посади керуючого справами виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради 4 січня  2023 року у зв’язку із скороченням посади керуючого справами виконавчого комітету селищної ради відповідно до пункту 1 статті 40 Кодексу законів про працю України.
 
2. ВИПЛАТИТИ ГЕРАСИМЧУКУ А.А. при звільненні вихідну допомогу у розмірі середнього місячного заробітку відповідно до статті 44 Кодексу законів про працю України.
 
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань Регламенту, гласності, депутатської діяльності і етики, прав людини, законності та запобігання корупції (Олена СИДОРОВИЧ).
 
 
Селищний голова                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ