ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

25.01.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 114
Про внесення змін щодо відомостей про БІЛОВІЗЬКИЙ ЛІЦЕЙ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ та затвердження Статуту в новій редакції

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять п’ята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
____________________ 2023 року                                                                № ____
 
Про внесення змін щодо відомостей
про БІЛОВІЗЬКИЙ ЛІЦЕЙ
РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
та затвердження Статуту в новій редакції
 
Відповідно до статей 26, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», враховуючи клопотання директора БІЛОВІЗЬКОГО ЛІЦЕЮ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ від 20.01.2023 №15, з метою приведення установчих документів Закладу у відповідність до норм чинного законодавства України, за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Змінити місцезнаходження юридичної особи БІЛОВІЗЬКОГО ЛІЦЕЮ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 25319240) з: 34222, Рівненська область, Рокитнівський район, село Біловіж, вул. Центральна, будинок 73 на: 34222, Рівненська область, Сарненський район, село Біловіж, вулиця Центральна, будинок 73.
2. Змінити місцезнаходження Засновника (Рокитнівська селищна рада – код ЄДРПОУ 04387421) з: Україна, 34200, Рівненська область, Рокитнівський район, селище міського типу Рокитне, вулиця Незалежності, будинок 15 на: Україна, 34200, Рівненська область, Сарненський район, селище міського типу Рокитне, вулиця Незалежності, будинок 15.
3. Внести зміни до Статуту БІЛОВІЗЬКОГО ЛІЦЕЮ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, затвердженого рішенням Рокитнівської селищної ради від 22.01.2021 № 172, затвердивши його в новій редакції, що додається.
4. Директору БІЛОВІЗЬКОГО ЛІЦЕЮ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (Тетяна КАЙДАНОВИЧ) подати  документи для внесення змін до відомостей про юридичну особу в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики (Л. СМИК); з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО).
 
Селищний голова                                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

ДОДАТКИ

1 1.1. Статут БІЛОВІЗЬКИЙ ЛІЦЕЙ 2023.pdf Переглянути