ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

25.01.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 115
Про внесення змін щодо відомостей про МУШНЯНСЬКУ ФІЛІЮ БІЛОВІЗЬКОГО ЛІЦЕЮ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ та затвердження Положення в новій редакції

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять п’ята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
____________________ 2023 року                                                                № ____
 
Про внесення змін щодо відомостей
про МУШНЯНСЬКУ ФІЛІЮ БІЛОВІЗЬКОГО ЛІЦЕЮ
РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
та затвердження Положення в новій редакції
 
Відповідно до статей 26, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», враховуючи клопотання директора БІЛОВІЗЬКОГО ЛІЦЕЮ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ від 20.01.2023 №15, з метою приведення установчих документів Закладу у відповідність до норм чинного законодавства України, за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Змінити місцезнаходження МУШНЯНСЬКОЇ ФІЛІЇ БІЛОВІЗЬКОГО ЛІЦЕЮ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ з: 34222, Рівненська область, Рокитнівський район, село Мушні, вул. Центральна, будинок 43 на: 34222, Рівненська область, Сарненський район, село Мушні, вулиця Центральна, будинок 43.
2. Змінити місцезнаходження Засновника (Рокитнівська селищна рада – код ЄДРПОУ 04387421) з: Україна, 34200, Рівненська область, Рокитнівський район, селище міського типу Рокитне, вулиця Незалежності, будинок 15 на: Україна, 34200, Рівненська область, Сарненський район, селище міського типу Рокитне, вулиця Незалежності, будинок 15.
3. Внести зміни до Положення про МУШНЯНСЬКУ ФІЛІЮ БІЛОВІЗЬКОГО ЛІЦЕЮ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, затвердженого рішенням Рокитнівської селищної ради від 22.01.2021 № 172, затвердивши його в новій редакції, що додається.
4. Директору БІЛОВІЗЬКОГО ЛІЦЕЮ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (Тетяна КАЙДАНОВИЧ) подати  документи для внесення змін до відомостей про філію в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики (Л. СМИК); з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО).
 
Селищний голова                                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ

ДОДАТКИ

1 2.1. Положення про Мушнянську філію 2023.pdf Переглянути