ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Новак Сергій Васильович

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

26.01.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 125
Про надання згоди та прийняття медичного обладнання із спільної власності сіл, селищ та міст Рівненської області у комунальну власність Рокитнівської селищної територіальної громади

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(____________ сесія)
 
РІШЕННЯ
 
___  ______________ 2023 року                                                           № ______
 
Про надання згоди та прийняття
медичного обладнання із спільної власності
сіл, селищ та міст Рівненської області у комунальну
власність 
Рокитнівської селищної територіальної громади
 
Відповідно до статті 329 Цивільного кодексу України, статті 26, частини 1 статті 59, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення Рівненської обласної ради від 04.11.2022 № 588 «Про деякі питання передачі медичного обладнання, закупленого за рахунок коштів обласного бюджету», враховуючи клопотання КНП «РОКИТНІВСЬКА БЛІЛ» від 19.01.2023 № 71, КНП «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦПМСД» від 19.01.2023 № 42, за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати згоду та прийняти медичне обладнання із спільної власності сіл, селищ та міст Рівненської області у комунальну власність Рокитнівської селищої територіальної громади, згідно з додатком 1.
2. Визначити балансоутримувачем медичного обладнання, згідно з додатком 2, КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «РОКИТНІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ЛІКУВАННЯ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 01999842).
3. Визначити балансоутримувачем медичного обладнання, згідно з додатком 3, КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 38645384).
4. Головному лікарю КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНІВСЬКА БАГАТОПРОФІЛЬНА ЛІКАРНЯ ІНТЕНСИВНОГО ЛІКУВАННЯ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (Олег КОСТЮК) утворити комісію з приймання-передачі медичного обладнання, зазначеного у додатку 2 (далі - Комісія).
5. Генеральному директору КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (Ірина БАРАНОВСЬКА) утворити комісію з приймання-передачі медичного обладнання, зазначеного у додатку 3 (далі - Комісія).
6. Комісіям, зазначеним у пунктах 4 та 5 даного рішення, забезпечити приймання-передачу медичного обладнання відповідно до вимог чинного законодавства.
7. Балансоутримувачам, зазначеним у пунктах 2 та 3 даного рішення, відобразити приймання медичного обладнання в даних бухгалтерського обліку, забезпечити його цільове використання та збереження.
8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО); з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики (Л. СМИК)
 
 
Селищний голова                                                                            Григорій ТАРГОНСЬКИЙ
 

ДОДАТКИ

1 10.1. Додатки Передача медичного обладнання.pdf Переглянути