ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

14.03.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 76
Про надання дозволу РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ ХРИСТИЯН ВІРИ ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ (ПОМІСНОЇ ЦЕРКВИ) на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування по вул. Спортивна в с. Карпилівка

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять сьома сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                                                   2023 року                                                    №
 
Про надання дозволу РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ
ХРИСТИЯН ВІРИ ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ (ПОМІСНОЇ ЦЕРКВИ)  
на складання проєкту землеустрою щодо відведення
земельних ділянок у постійне  користування по

вул. Спортивна в  с. Карпилівка
 
         Розглянувши заяву РЕЛІГІЙНОЇ ГРОМАДИ ХВЄ про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування по вул. Спортивна в  с. Карпилівка, відповідно до статей 12, 92, 122, 123, 125, 126  Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:       
 
        1. Надати дозвіл РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ ХРИСТИЯН ВІРИ ЄВАНГЕЛЬСЬКОЇ (ПОМІСНОЇ ЦЕРКВИ) на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій, загальною площею 0,62 га (в тому числі ділянка 1 – площею 0,40 га та ділянка 2 – площею 0,22 га) по  вул. Спортивна в с. Карпилівка.
         2. РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ ХВЄ в проєктній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, замовити виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій в порядку, визначеному законодавством.
         3. РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ ХВЄ подати проєкт землеустрою щодо відведення земельних ділянок у постійне користування на затвердження в селищну раду.
         4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
Селищний голова                                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ