ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

04.05.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 81
Про передачу земельної ділянки у власність громадянину РОГУЛЬЧИКУ Миколі Юхимовичу по вул. Лісова, 20 в с. Рокитне

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять восьма сесія)
 
РІШЕННЯ
 
                                              2023 року                                                                   №
 
Про передачу земельної ділянки
у власність громадянину
РОГУЛЬЧИКУ Миколі Юхимовичу
по вул. Лісова, 20 в с. Рокитне
 
            Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину РОГУЛЬЧИКУ М.Ю. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), відповідно до статей 12, 116, 118, 120, 121, 125, 126 Земельного кодексу України, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель», статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину РОГУЛЬЧИКУ М.Ю. площею 0,1603 га, кадастровий номер 5625085600:01:004:1131 для будівництва і обслуговування житлового  будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Лісова, 20 в с.Рокитне.
2. Передати у власність громадянину РОГУЛЬЧИКУ Миколі Юхимовичу (ідентифікаційний номер ___) земельну ділянку площею 0,1603 га, кадастровий номер 5625085600:01:004:1131  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель, що перебувають у його користуванні по вул. Лісова, 20  в с. Рокитне.
3. Громадянину РОГУЛЬЧИКУ М.Ю. оформити документ, що посвідчує  право власності на земельну ділянку в порядку, визначеному законодавством.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
               
 
Селищний голова                                                                   Григорій ТАРГОНСЬКИЙ