ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

01.06.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1
Про внесення змін до складу постійних комісій Рокитнівської селищної ради восьмого скликання

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять дев’ята (позачергова) сесія))
 
РІШЕННЯ
 
____ ___________ 2023 року                                                                     № _____
 
Про внесення змін до складу постійних
комісій Рокитнівської селищної ради
восьмого скликання
 
Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», враховуючи рішення Рокитнівської селищної ради від 10 лютого 2023 року № 3302 «Про дострокове припинення повноважень депутата Рокитнівської селищної ради VIII скликання МІНІЧА Г. І.», Постанову Рокитнівської селищної територіальної виборчої комісії Сарненського району Рівненської області від 03 травня 2023 року № 37 «Про визначення обрання депутатом наступного за черговістю кандидата в депутати від Рівненської обласної організаціїполітичної партії «Сила і честь» до Рокитнівської селищної ради Сарненського району, Рівненської області», заяву депутата селищної ради КІНЧУРА А. А. від 21.03.2023, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до рішення Рокитнівської селищної ради від 17 листопада 2020 року № 14 «Про постійні комісії Рокитнівської селищної ради VІІІ скликання» (зі змінами), а саме:
1.1. Вивести зі складу постійної комісії селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства КІНЧУРА Анатолія Андрійовича та ввести його до складу постійної комісії селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики.
1.2. Ввести до складу постійної комісії селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства ПРИМАКА Анатолія Анатолійовича.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань Регламенту, гласності, депутатської діяльності і етики, прав людини, законності та запобігання корупції (О. СИДОРОВИЧ).
 
 
Селищний голова                                                             Григорій ТАРГОНСЬКИЙ