ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XXXVI

Скликання:

VIII

Статус:

За основу і в цілому

Дата прийняття:

10.02.2023

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    6

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ

ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 3293

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Тридцять шоста сесія)
 
РІШЕННЯ
 
10 лютого 2023 року                                                                                                                                                № 3293  
 
Про надання дозволу
ПрАТ «КИЇВСТАР» на
складання проєкту землеустрою
щодо відведення земельної
ділянки в оренду за межами с. Дерть
 
Розглянувши клопотання ПрАТ «КИЇВСТАР» про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, відповідно до статей 12, 122, 123, 124, 125, 126  Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
 1. Надати дозвіл ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «КИЇВСТАР» на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років орієнтовною площею 0,05 га для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій за межами с. Дерть на території Рокитнівської селищної ради.
2. ПрАТ «КИЇВСТАР» в проєктній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, замовити виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в порядку, визначеному законодавством.
3. ПрАТ «КИЇВСТАР» подати проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 0,05 га для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій  на затвердження в селищну раду.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ