ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVIII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    1

 
 
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Вісімнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 24 грудня 2021 року                                                                                    № 2358
 
Про надання дозволу громадянину
КИРИЛЬЧУКУ Володимиру Антоновичу
на складання проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки
у власність по вул. Калініна
в с. Біловіж
 
       Розглянувши заяву громадянина КИРИЛЬЧУКА В.А. про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),  відповідно до статей 12, 40, 116, 118, 125, 126  Земельного Кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
       1. Надати дозвіл громадянину КИРИЛЬЧУКУ Володимиру Антоновичу  на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і споруд (присадибна ділянка) орієнтовною площею  0,25 га по  вул. Калініна в с. Біловіж, за рахунок земель комунальної власності селищної ради.
       2. В проектній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, КИРИЛЬЧУКУ В.А. замовити виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в порядку, визначеному законодавством.
       3. КИРИЛЬЧУКУ В.А. подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність на затвердження в селищну раду.
       4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ