ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVIII

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    24
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    2
  • Відсутні
    1

 
 
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Вісімнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 24 грудня 2021 року                                                                                    № 2368
 
Про надання дозволу ПрАТ «ЯРІВСЬКИЙ ГРАНКАР’ЄР» на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду за межами смт Томашгород
 
Розглянувши клопотання ПрАТ «ЯРІВСЬКИЙ ГРАНКАР’ЄР» про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду за межами смт Томашгород на території Рокитнівської селищної ради, підтверджуючі документи,  відповідно до статей 12, 122, 123, 124, 125, 126, 134  Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:     
 
         1. Надати дозвіл ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ЯРІВСЬКИЙ ГРАНКАР’ЄР» на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 20 років орієнтовною площею 21,33 га  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами за межами                                 смт Томашгород на території Рокитнівської селищної ради Сарненського району Рівненської області.
         2. ПрАТ «ЯРІВСЬКИЙ ГРАНКАР’ЄР» в проектній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, замовити виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду в порядку, визначеному законодавством.
         3. ПрАТ «ЯРІВСЬКИЙ ГРАНКАР’ЄР» подати проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 21,33 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами на затвердження в селищну раду.
         4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ