ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

08.12.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 213
Про внесення змін до рішення Рокитнівської селищної ради від 17 листопада 2021 року № 2033 «Про надання дозволу громадянину ПАНЬКУ П.С. на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель колишнього КСП «Полісся»»


 

ПРОЄКТ

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Вісімнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від                      2021 року                                                                                №
 
Про внесення змін до рішення Рокитнівської
селищної ради від 17 листопада 2021 року № 2033
«Про надання дозволу громадянину ПАНЬКУ П.С.
на складання технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж земельних
ділянок в натурі (на місцевості), із земель
колишнього КСП «Полісся»»
 
 
Розглянувши заяву громадянина ПАНЬКА П.С., у зв’язку з виявленням технічної помилки, керуючись статтею 12 Земельного кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Внести зміни до рішення Рокитнівської селищної ради від 17 листопада 2021 року № 2033 «Про надання дозволу громадянину ПАНЬКУ П.С. на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), із земель колишнього КСП «Полісся»», а саме: в пункті 1 доповнити словами «рілля            – масив № 21 ділянка № 24, орієнтовною площею – 1,34 га».
 
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ