ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

15.03.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 39
Про передачу земельної ділянки у власність громадянці КРУК Альоні Валеріївні в с. Карпилівка

 
ПРОЄКТ
 
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Двадцять п’ята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від                                2022 року                                                                            №
 
Про передачу земельної ділянки у
власність громадянці
КРУК Альоні Валеріївні
в с. Карпилівка
 
            Розглянувши проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці  КРУК А.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), відповідно до статей 12, 116, 118, 121, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці КРУК А.В.  площею 0,2000 га, кадастровий номер 5625083800:01:001:0445, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Карпилівка.
        2.  Передати у власність громадянці КРУК Альоні Валеріївні (ідентифікаційний номер ---) земельну ділянку площею 0,2000 га, кадастровий номер 5625083800:01:001:0445, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Карпилівка, за рахунок земель запасу комунальної власності селищної ради.
         3. Рекомендувати громадянці КРУК А.В. здійснити державну реєстрацію права власності на земельну ділянку в порядку, визначеному чинним законодавством України та попередити, що відповідно до абзацу третього пункту 10 статті 24 Закону України «Про Державний земельний кадастр» державна реєстрація земельної ділянки скасовується, зокрема, у разі якщо протягом одного року з дня здійснення державної реєстрації земельної ділянки речове право на неї не зареєстровано з вини заявника.
4.  Контроль  за виконанням   рішення покласти  на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                                               Григорій ТАРГОНСЬКИЙ