ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Павлушенко Микола Олександрович

Галузь:

Комунальне майно

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

28.04.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 6
Про надання права доступу до елементів інфраструктури об’єкта Більського ліцею Рокитнівської селищної ради (металева труба котельні)  

 
ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Двадцять шоста сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від _________________2022 року                                                       № ___
 
Про надання права доступу до
елементів інфраструктури об’єкта
Більського ліцею Рокитнівської
селищної ради (металева труба
котельні)
 
З метою створення умов для покращення якості мобільного зв’язку та інтернету для мешканців с. Більськ Рокитнівської селищної територіальної громади, розглянувши лист ПрАТ «Київстар» від 04.02.2022  вих. №76/01-0686 та лист Більського ліцею Рокитнівської селищної ради від 12.04.2022 №617, відповідно до Закону України «Про доступ до об’єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку електронних комунікаційних мереж», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Надати  право доступу до елементів інфраструктури об’єкта Більського ліцею Рокитнівської селищної ради, а саме металевої труби котельні, що розташована за адресою вул. Центральна, 27, с. Більськ, Сарненського району, Рівненської області, для розміщення технічних засобів телекомунікацій.
  2. Доручити директору закладу заключити угоду про надання доступу до елементів інфраструктури об’єкта Більського ліцею Рокитнівської селищної ради, а саме металевої труби котельні, що розташована за адресою
    вул. Центральна, 27, с. Більськ, Сарненського району, Рівненської області, для розміщення технічних засобів телекомунікацій, відповідно до чинного законодавства.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО); з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ