ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

17.06.2022

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 9
Про надання дозволу ТОВ "ТЕХ АГРО 2017" на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок

ПРОЄКТ
 

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Двадцять сьома сесія)
 
РІШЕННЯ
 

від                                  2022 року                                                             №

Про надання дозволу на розроблення
технічної документації із
землеустрою щодо інвентаризації
земельних ділянок

З метою впорядкування угідь, забезпечення ведення Державного земельного кадастру та здійснення контролю за використанням і охороною земель Рокитнівської селищної ради, відповідно до статей 12, 184 Земельного кодексу України, підпункту 2 пункту 27 Перехідних Положень Земельного кодексу України, Закону України          «Про внесення змін деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану» вiд 24.03.2022  № 2145-IX, статей 26, 35 Закону України «Про землеустрій», Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження порядку інвентаризації земель» від 23.05.2012 №513, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада

 
ВИРІШИЛА:
 

1. Надати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ  «ТЕХ АГРО 2017» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства на території Рокитнівської селищної ради, орієнтовною площею 300 га із формуванням земельних ділянок.
2. ТОВ «ТЕХ АГРО 2017» замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок у суб'єкта господарювання, юридичної особи, що має ліцензію на проведення робіт із землеустрою згідно із законом, у строки, що обумовлюються угодою сторін.
3. ТОВ «ТЕХ АГРО 2017» подати виготовлену технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок на затвердження сесії Рокитнівської селищної ради, у відповідності до вимог чинного законодавства.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 

Селищний голова                                                             Григорій ТАРГОНСЬКИЙ