ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Лесковець Марина Іванівна

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

21.09.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 56
Про затвердження Положення про електронні консультації та опитування в Рокитнівській селищній територіальній громаді


ПРОЄКТ

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Чотирнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від «___»__________2021року                                               №
 
 
Про затвердження Положення про електронні консультації та опитування в Рокитнівській селищній територіальній громаді
 
 
Керуючись статтями 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Статутом Рокитнівської селищної територіальної громади, затвердженого рішенням селищної ради від 09.07.2021 № 915, з метою інституційного забезпечення та впорядкування процесу проведення електронних публічних консультацій в Рокитнівській селищній територіальній громаді, для безпосередньої участі членів громади у здійсненні місцевого самоврядування, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити Положення про електронні консультації та опитування в Рокитнівській селищній територіальній громаді (далі – Положення) згідно з додатком.
2. Відділу інформаційних технологій, захисту інформації та цифрової трансформації селищної ради створити на офіційному сайті селищної ради розділ «Електронні консультації та опитування» з посиланням на веб-портал «Е-консультації» з відповідними підрозділами згідно з напрямками Положення.
3. Призначити відповідальним за модерацію веб-порталу «Е консультації» відділ інформаційних технологій, захисту інформації та цифрової трансформації селищної ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань Регламенту, гласності, депутатської діяльності і етики, прав людини, законності та запобігання корупції (О. СИДОРОВИЧ).
 
 
Селищний голова                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ