ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIV

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    17
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    9

 

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Чотирнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 08 жовтня 2021 року                                                                    № 1596
 
 
Про електрифікацію житлового масиву «Перспективний» в с. Масевичі
 
 
Відповідно до Генерального плану забудови населеного пункту с. Масевичі та детального плану забудови вул. Джерельна, вул. Курсова, вул. Монастирська, вул. Варшавська, з метою будівництва і влаштування електричних мереж, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Рокитнівської селищної ради від 06 травня 2021 року № 566 «Про затвердження Програми виготовлення проектно-кошторисної документації по електрифікація новозбудованих житлових масивів (вулиць) на території населених пунктів Рокитнівської селищної територіальної громади на 2021 рік», за погодженням з постійною комісією селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Електрифікувати житловий масив «Перспективний» в с. Масевичі по вул. Джерельна, вул. Курсова, вул. Монастирська, вул. Варшавська (200 земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва). 
2. Уповноважити селищного голову від імені Рокитнівської селищної ради в установленому законом порядку подати необхідні документи до ПрАТ «Рівнеобленерго» на отримання технічних умов.
3. Уповноважити селищного голову від імені Рокитнівської селищної ради в установленому законом порядку на отримання технічних умов.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О. КРУПЕНКО); з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО).
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ