ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Рябущиць Ігор Миколайович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

183

Дата реєстрації:

18.08.2021

Проголосовано:

10.09.2021 12:37:04

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 183

Текст:



 

















ПРОЄКТ




УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Восьме скликання

(Тринадцята сесія)

 

РІШЕННЯ

 

від __________________ 2021 року                                                    №

 

Про надання дозволу АБ УКРГАЗБАНК

на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу в с. Рокитне

по вул. Ювілейній, 15

 

Розглянувши клопотання АБ “УКРГАЗБАНК” щодо надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу в с. Рокитне по вул. Ювілейній, 15, підтверджуючі документи,  відповідно до статей 12, 120, 122, 125, 126, 127 Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:     

 

1. Надати дозвіл ПУБЛІЧНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ АКЦІОНЕРНИЙ БАНК “УКРГАЗБАНК” на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу, орієнтовною площею 0,10 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації та обслуговування виробничої бази), за рахунок земель запасу комунальної власності селищної ради, в с. Рокитне по                      вул. Ювілейній, 15.

2. Надати дозвіл АБ “УКРГАЗБАНК” на складання звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки, орієнтовною площею  0,10 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації та обслуговування виробничої бази), в с. Рокитне по вул. Ювілейній, 15.

3. АБ “УКРГАЗБАНК” проєкт землеустрою та звіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки, орієнтовною площею 0,10 га, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для експлуатації та обслуговування виробничої бази), подати на затвердження в селищну раду.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (Бричка В. П.).

 

  Селищний голова                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ