ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідачі:


Рябущиць Ігор Миколайович

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XIII

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер:

201

Дата реєстрації:

20.08.2021

Проголосовано:

10.09.2021 12:37:04

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    1
  • Не голосували
    1
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТ РІШЕННЯ: № 201

Текст:




УКРАЇНА

РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Восьме скликання

(Тринадцята сесія)

 

РІШЕННЯ

 

від __________________ 2021 року                                                    №

 

Про надання дозволу БЛИЗНЮКУ Ю.М. на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу в с. Рокитне по             вул.  Лайоша Гавро, 1а

 

Розглянувши заяву БЛИЗНЮКА Ю.М. щодо надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу в с. Рокитне по вул.  Лайоша Гавро, 1а, підтверджуючі документи,  відповідно до статей 12, 120, 122, 125, 126, 127  Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада

ВИРІШИЛА:      

 

         1.  Надати дозвіл громадянину БЛИЗНЮКУ Юрію Миколайовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу орієнтовною площею 0,03 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для обслуговування приміщення газосховища), за рахунок земель комунальної власності в с. Рокитне по               вул. Лайоша Гавро, 1а.

         2. Надати дозвіл громадянину БЛИЗНЮКУ Юрію Миколайовичу на складання звіту з експертної грошової оцінки земельної ділянки орієнтовною площею  0,03 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (для обслуговування приміщення газосховища) в  с. Рокитне по вул. Лайоша Гавро, 1а.

 3. БЛИЗНЮКУ Ю.М. проект землеустрою та звіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки орієнтовною площею 0,03 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, подати на затвердження в селищну раду.

 4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (Бричка В. П.).

 

Селищний голова                                                             Григорій ТАРГОНСЬКИЙ