ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 6


ПРОЄКТ

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Шістнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
 
від «___»___________ 2021 року                                                               №
 
 
Про внесення змін до складу постійної
комісії Рокитнівської селищної ради
восьмого скликання
 
Керуючись статтями26, 47 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 5, 7 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», враховуючи Постанову Рокитнівської селищної територіальної виборчої комісії від 30 вересня 2021 року № 34 «Про дострокове припинення повноважень депутата та визначення обрання депутатом наступного за черговістю кандидата в депутати від Рівненської обласної організації політичної партії «Сила і честь» до Рокитнівської селищної ради Сарненського району, Рівненської області», селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 

  1. Внести зміни до рішення Рокитнівської селищної ради від 17 листопада 2020 року № 14 «Про постійні комісії Рокитнівської селищної ради VІІІ скликання» (зі змінами), а саме:
  • ввести до складу постійної комісії селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства КІНЧУРА Анатолія Андрійовича.
 
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань Регламенту, гласності, депутатської діяльності і етики, прав людини, законності та запобігання корупції (О. СИДОРОВИЧ).

 
 
 
Селищний голова                                                   Григорій ТАРГОНСЬКИЙ