ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 11


 

 
 
ПРОЄКТ

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Шістнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від _____________ 2021 року                                                                   № ______
 
Про затвердження Передавального акта БІЛЬСЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ «ВЕСЕЛКА»  РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
           
        Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 104, 105, 107 Цивільного кодексу України, статей 4, 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», на виконання рішення Рокитнівської селищної ради від 06.08.2021 № 1138 «Про реорганізацію БІЛЬСЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ «ВЕСЕЛКА» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ шляхом приєднання до БІЛЬСЬКОГО ЛІЦЕЮ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ», за погодженням з профільними комісіями селищної ради, селищна рада
ВИРІШИЛА: 
        1. Затвердити Передавальний акт БІЛЬСЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ «ВЕСЕЛКА» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 33460362, юридична адреса: Рівненська область, Рокитнівський район, село Більськ, вулиця Центральна, будинок 23), який додається.
        2. Голові комісії з реорганізації БІЛЬСЬКОГО ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ «ВЕСЕЛКА» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ подати державному реєстратору передавальний акт та інші необхідні документи для проведення реєстраційних дій в порядку, визначеному чинним законодавством України.
        3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики (Л. СМИК), з питань комунальної власності інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО).
      
 
Селищний голова                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ