ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 13


 

ПРОЄКТ


УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Шістнадцята  сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 17 листопада 2021року                                                                №____
 
Про відміну рішення від 10 вересня 2021 року № 1387 «Про реорганізацію КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ «ІНВАСПОРТ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ шляхом приєднання до РОКИТНІВСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ»
 
Відповідно до пункту 30 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 11 статті 17 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», враховуючи лист Міністерства молоді та спорту України №8511/24 від 01 жовтня 2021 року про ненадання згоди на реорганізацію КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ «ІНВАСПОРТ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Відмінити рішення Рокитнівської селищної ради від 10 вересня 2021 року №1387 «Про реорганізацію КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ   «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ «ІНВАСПОРТ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ шляхом приєднання до РОКИТНІВСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ».
2. Припинити процедуру реорганізації КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ «ІНВАСПОРТ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.
3. Голові комісії з реорганізації КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ «ІНВАСПОРТ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ НИЧИПОРЧУКУ Олександру Іллічу подати дане рішення про відміну рішення про припинення юридичної особи суб’єкту державної реєстрації.
4. Визнати рішення Рокитнівської селищної ради від 10 вересня 2021 року №1387 «Про реорганізацію КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦЕНТР З ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ «ІНВАСПОРТ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ шляхом приєднання до РОКИТНІВСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ» таким, що втратило чинність.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО).
 
 
 
Селищний голова                                                    Григорій ТАРГОНСЬКИЙ