ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Гвоздецька Олена Василівна

Галузь:

Праця та соціальний захист населення

Статус:

Новий проект

Дата:

01.11.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 1
Про дострокове припинення повноважень секретаря Рокитнівської селищної ради Лесковець М.І.

ПРОЄКТ
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(П’ятнадцята (позачергова) сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 01 листопада 2021 року                                                                        № ____
 
Про дострокове припинення повноважень секретаря Рокитнівської селищної ради Лесковець М.І.
 
Враховуючи рішення Рівненського окружного адміністративного суду від 29 жовтня 2021 року по справі №460/8051/21, яким поновлено на посаді секретаря Рокитнівської селищної ради Пахнюк Світлану Михайлівну, керуючись п.4 ч.1 ст.26, ч.5 ст.50, ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі п.6 ст.40 Кодексу законів про працю України, за результатами таємного голосування, селищна рада
 
вирішила:
 
  1. Затвердити протокол № __ від 01 листопада 2021 року засідання лічильної комісії п’ятнадцятої (позачергової) сесії Рокитнівської селищної ради восьмого скликання про результати таємного голосування щодо дострокового припинення повноважень секретаря Рокитнівської селищної ради Лесковець М.І. (додається).
  2. Достроково припинити повноваження секретаря Рокитнівської селищної ради восьмого скликання ЛЕСКОВЕЦЬ Марини Іванівни на підставі ч.5 ст.50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та звільнити її із займаної посади  02 листопада 2021 року на підставі п.6 ст.40 Кодексу законів про працю України у зв’язку із поновлення на роботі працівника, який раніше виконував цю роботу.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань Регламенту, гласності, депутатської діяльності і етики, прав людини, законності та запобігання корупції (Сидорович О.М.).
 
 
Селищний голова                                                        Григорій ТАРГОНСЬКИЙ