ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XVI

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

17.11.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 1907
Про надання згоди на організацію співробітництва між Рокитнівською селищною територіальною громадою та Березівською сільською територіальною громадою

 
 
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Шістнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 17 листопада 2021 року                                                                № 1907
 
Про надання згоди на організацію
співробітництва між Рокитнівською селищною територіальною громадою та Березівською сільською територіальною громадою
 
З метою забезпечення ефективного використання ресурсів територіальних громад, керуючись статтями 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 5 Закону України «Про співробітництво територіальних громад», враховуючи пропозицію Рокитнівського селищного голови Григорія ТАРГОНСЬКОГО щодо ініціювання співробітництва між Рокитнівською селищною територіальною громадою та Березівською сільською територіальною громадою у формі спільного фінансування (утримання) КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ДИТЯЧА МУЗИЧНА ШКОЛА» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (далі – пропозиція), на підставі попереднього висновку виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради стосовно відповідності інтересам та потребам Рокитнівської селищної територіальної громади пропозиції, затвердженого рішенням виконавчого комітету  Рокитнівської селищної ради від 05 листопада 2021 року № 313, за погодженням з постійною комісією селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Надати згоду на організацію співробітництва між Рокитнівською селищною територіальною громадою через Рокитнівську селищну раду в особі селищного голови Григорія ТАРГОНСЬКОГО та Березівською сільською територіальною громадою через Березівську сільську раду Сарненського району Рівненської області в особі сільського голови Миколи МАРИНИЧА у формі спільного фінансування (утримання) суб’єктами співробітництва підприємств, установ та організацій комунальної форми власності - КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ДИТЯЧА МУЗИЧНА ШКОЛА» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.
  2. Рокитнівському селищному голові Григорію ТАРГОНСЬКОМУ забезпечити подання Березівському сільському голові Миколі МАРИНИЧУ пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва та забезпечити утворення комісії для підготовки проєкту договору про співробітництво територіальних громад.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О. КРУПЕНКО).
 
 
 
Селищний голова                                                  Григорій ТАРГОНСЬКИЙ