ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVI

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    4
  • Відсутні
    4

 
 
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Шістнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 17 листопада  2021 року                                                                     № 2065
 
Про надання дозволу на складання
проєкту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки в оренду терміном
на 49 років ТзОВ «Селянський двір 08»
по вул. Ювілейна, 2б в с. Рокитне
 
Розглянувши заяву клопотання ТзОВ «Селянський двір 08» щодо надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 12, 79-1, 122, 123, 124, 186-1, пункту 21 розділу X перехідних положень Земельного кодексу України, за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Селянський двір 08» на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки в оренду терміном на 49 (сорок дев’ять) років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості орієнтовною площею 0,4500 га, в с. Рокитне по вул. Ювілена, 2б, за рахунок земель запасу комунальної власності селищної ради.
2. ТзОВ «Селянський двір 08» в проєктній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, замовити виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в порядку, визначеному законодавством.
3. ТзОВ «Селянський двір 08» проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду подати до селищної ради для його затвердження та передачі земельної ділянки в оренду.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 
Селищний голова                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ