ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 59


 

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Сімнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від _________________ 2021 року                                                                №
 
 
Про поділ земельної ділянки
ПВТП «ІМПУЛЬС»
по вул. Залізнична, 15 в с. Осницьк
 
 
          Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки, яка перебуває в постійному користуванні  ПВТП «ІМПУЛЬС», відповідно до статті 12 Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
        1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки, яка перебуває в постійному користуванні  ПВТП «ІМПУЛЬС» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості по вул. Радянська, 15 в с. Осницьк площею 1,5000 га, кадастровий номер 5625085600:08:001:0227, на три земельні ділянки площею 0,1959 га, площею 0,2500 га та площею 1,0541 га.
        2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В. БРИЧКА).
 
               
Селищний голова                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ