ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

XVI

Скликання:

VIII

Вид:

За основу і в цілому

Номер рішення:

1911

Проголосовано:

17.11.2021 11:54:37

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    23
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    4

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ

ДРУК РІШЕННЯ

ТЕКСТ РІШЕННЯ: № 1911
Про надання згоди на організацію співробітництва між Рокитнівською селищною територіальною громадою та Старосільською об’єднаною територіальною громадою

 

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Шістнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 17 листопада 2021 року                                                                № 1911
 
Про надання згоди на організацію
співробітництва між Рокитнівською селищною територіальною громадою та Старосільською об’єднаною територіальною громадою
 
З метою забезпечення ефективного використання ресурсів територіальних громад, керуючись статтями 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 5 Закону України «Про співробітництво територіальних громад», враховуючи пропозицію Рокитнівського селищного голови Григорія ТАРГОНСЬКОГО щодо ініціювання співробітництва між Рокитнівською селищною територіальною громадою та Старосільською об’єднаною територіальною громадою у формі спільного фінансування (утримання) КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (далі – пропозиція), на підставі попереднього висновку виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради стосовно відповідності інтересам та потребам Рокитнівської селищної територіальної громади пропозиції, затвердженого рішенням виконавчого комітету Рокитнівської селищної ради від 05 листопада 2021 року № 317, за погодженням з постійною комісією селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
  1. Надати згоду на організацію співробітництва між Рокитнівською селищною територіальною громадою через Рокитнівську селищну раду в особі селищного голови Григорія ТАРГОНСЬКОГО та Старосільською об’єднаною територіальною громадою через Старосільську сільську раду Сарненського району Рівненської області в особі сільського голови Михайла КУЗЬМИЧА у формі спільного фінансування (утримання) суб’єктами співробітництва підприємств, установ та організацій комунальної форми власності – КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «РОКИТНІВСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ» РОКИТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ.
  2. Рокитнівському селищному голові Григорію ТАРГОНСЬКОМУ забезпечити подання Старосільському сільському голові Михайлу КУЗЬМИЧУ пропозиції про початок переговорів з питань організації співробітництва та забезпечити утворення комісії для підготовки проєкту договору про співробітництво територіальних громад.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О. КРУПЕНКО).
 
 
 
Селищний голова                                             Григорій ТАРГОНСЬКИЙ