ОПИС ДОКУМЕНТУ

Доповідач:

Рябущиць Ігор Миколайович

Галузь:

Земельні ресурси

Статус:

Прийнятий в цілому

Дата:

25.11.2021

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 161
Про відмову ПрАТ «ВФ УКРАЇНА» у наданні дозволу на розробку детального плану території в смт Рокитне

ПРОЄКТ

УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Сімнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від _________________ 2021 року                                                                №
 
Про відмову ПрАТ «ВФ УКРАЇНА»
у наданні дозволу на розробку детального
плану території в смт Рокитне
 
      Розглянувши клопотання ПрАТ «ВФ УКРАЇНА» про надання дозволу на розробку детального плану території,  відповідно до статті 12 Земельного Кодексу України, статті 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
ВИРІШИЛА:
 
      1. Відмовити ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ВФ УКРАЇНА» у наданні дозволу на розробку детального плану території для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій в смт Рокитне (згідно поданих графічних матеріалів бажаного місця розташування земельної ділянки), оскільки рішенням Рокитнівської селищної ради від 17 січня 2019 року № 990 на дану територію вже надано дозвіл ГО «ФК «Полісся» (Рокитне)» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури та спорту.      
      2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                       Григорій ТАРГОНСЬКИЙ