УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Вісімнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
 
від 24 грудня 2021 року                                                                           № 2251
 
Про затвердження фінансового плану на 2022 рік
комунального некомерційного підприємства
«Рокитнівська багатопрофільна
лікарня інтенсивного лікування»
Рокитнівської селищної ради  
 
Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до частини1 статті 24, статті 75, частини 10 статті 78 Господарського кодексу України, враховуючи Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану суб’єкта господарювання державного сектору економіки (затверджений наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 02.03.2015 №205, зі змінами), з метою підвищення ефективності роботи КНП «Рокитнівська БЛІЛ», за погодженням з профільними постійними комісіями селищної ради, селищна рада 
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Затвердити фінансовий план на 2022 рік комунального некомерційного підприємства «Рокитнівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Рокитнівської селищної ради (додається).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О. КРУПЕНКО); з питань комунальної власності, інфраструктури та житлово-комунального господарства (А. КРУПЕНКО); з питань освіти, охорони здоровʼя, культури, спорту, молодіжної політики (Л. СМИК).
 
Селищний голова                                                         Григорій ТАРГОНСЬКИЙ