ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 332



УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Вісімнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від ___ грудня 2021 року                                                                   № _____
         
Про  внесення змін до режиму роботи та
штатних розписів закладів дошкільної освіти
 
Відповідно до Законів України  «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про дошкільну освіту», Положення про заклад дошкільної освіти, затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 12 березня 2003 року № 305 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України  від 27 січня 2021 року №86), наказу Міністерства освіти і науки від 04 листопада 2010 року №1055 «Про затвердження Типових штатних нормативів дошкільних навчальних закладів», зареєстрованого в Міністерстві  юстиції України  23 листопада 2010 року  за №1157/18452 зі змінами та доповненнями, у зв’язку з виробничою необхідністю, за погодженням з постійною комісією селищної ради з питань освіти, охорони здоровʼя, культури, спорту, молодіжної політики, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:

  1. Перевести заклади дошкільної освіти та структурні підрозділи дошкільної освіти в закладах загальної середньої освіти Рокитнівської селищної ради з 10.5 годинного режиму роботи на 9 годинний режим роботи з 1 березня 2022 року.
  2. Вивести зі штатних розписів закладів дошкільної освіти та структурних підрозділів дошкільної освіти в закладах загальної середньої освіти Рокитнівської селищної ради штатні посади двірника, кастелянки,  підсобного робітника по кухні, прибиральника службових приміщень.
  3. Директорам закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти Рокитнівської селищної ради забезпечити виконання пунктів 1, 2 даного рішення.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії селищної ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, соціального захисту населення та регуляторної політики (О. КРУПЕНКО); з питань освіти, охорони здоровʼя, культури, спорту, молодіжної політики (Л. СМИК).

 
 
Селищний голова                                                         Григорій ТАРГОНСЬКИЙ