ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

В цілому (2/3 від складу ради)

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.01.2022

Галузь:

Земельні ресурси

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2463
Про надання дозволу громадянину ПАХНЮКУ Ярославу Михайловичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), із земель колишнього КСП «Полісся»

 
 
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Дев’ятнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 28 січня 2022 року                                                                                                       № 2463
 
Про надання дозволу громадянину
ПАХНЮКУ Ярославу Михайловичу
на складання технічної документації
із землеустрою щодо встановлення
(відновлення) меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості),
із земель колишнього КСП «Полісся»
 
            Розглянувши заяву громадянину ПАХНЮКУ Ярославу Михайловичу, жителя                        с. Кисоричі, керуючись статями 12, 81 Земельного Кодексу України, Законами України «Про землеустрій», «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл громадянину ПАХНЮКУ Ярославу Михайловичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості): рілля – масив  № 32, ділянка № 12, орієнтовною площею 1,54 га; сіножаті – масив № 3, ділянка № 45, орієнтовною площею 0,17 га; пасовища             – масив № 11 ділянка № 56, орієнтовною площею 0,12 га на території Рокитнівської селищної ради за межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства, відповідно до сертифікату на право на земельну частку (пай), серія               РВ № 015735 від 21 грудня 2021 року за реєстраційним № 735.
2. Громадянину ПАХНЮКУ Я.М. замовити в проєктній землевпорядній організації яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), в порядку визначеному законодавством.
3. Громадянину ПАХНЮКУ Я.М. технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) подати на затвердження до селищної ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ