УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Дев’ятнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 28 січня 2022 року                                                                                                       № 2468
 
Про надання дозволу на складання
технічної документації із землеустрою
щодо встановлення (відновлення) меж
земельної ділянки в натурі (на місцевості)
у спільну часткову власність громадянці
ТИТАРЕВІЙ Галині Володимирівні
та громадянці ЯЦКЕВИЧ Лілії Митрофанівні,
із земель колишнього КСП «Сехи»
 
            Розглянувши заяву громадянки ТИТАРЕВОЇ Галини Володимирівни, жительки                        м Київ, керуючись статями 12, 81 Земельного Кодексу України, Законами України «Про землеустрій», «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з профільною постійною комісією селищної ради, селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у спільну часткову власність громадянці ТИТАРЕВІЙ Галині Володимирівні та громадянці ЯЦКЕВИЧ Лілії Митрофанівні: рілля – масив  № 14, ділянка № 2, орієнтовною площею 1,35 га; сіножаті – масив № 39, ділянка № 22, орієнтовною площею 7,22 га; пасовища – масив № 50, ділянка № 24, орієнтовною площею 6,72 га на території Рокитнівської селищної ради за                  межами населених пунктів для ведення особистого селянського господарства, відповідно              до сертифікату на право на земельну частку (пай), серія РВ № 0159893 від                                          30 листопада 2021 року за реєстраційним № 5787.
2. Громадянці ТИТАРЕВІЙ Г.В. та громадянці ЯЦКЕВИЧ Л.М. замовити в проєктній землевпорядній організації яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), в порядку визначеному законодавством.
3. Громадянці ТИТАРЕВІЙ Г.В. та громадянці ЯЦКЕВИЧ Л.М. технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) подати на затвердження до селищної ради.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища (В.БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ