ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий в цілому

Сесія:

XIX

Скликання:

VIII

Проголосовано:

За основу і в цілому

Рішення:

Прийнято

Дата прийняття:

28.01.2022

Галузь:

Земельні ресурси

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    19
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    8

ПОІМЕННЕ ГОЛОСУВАННЯ ХРОНОЛОГІЯ ДОКУМЕНТУ ДРУК РІШЕННЯ ПЕРЕГЛЯНУТИ ТЕКСТ ПРОЄКТУ

РІШЕННЯ: № 2491
Про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці ЧУБИК Наталії Іванівні в урочищі «Кілове болото» в с. Карпилівка

 
 
УКРАЇНА
РОКИТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
Восьме скликання
(Дев’ятнадцята сесія)
 
РІШЕННЯ
 
від 28 січня 2022 року                                                                                       № 2491
 
Про надання дозволу на складання
проєкту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки у власність громадянці
ЧУБИК Наталії Іванівні в урочищі
«Кілове болото» в с. Карпилівка
 
Розглянувши заяву громадянки ЧУБИК Н.І. про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),  відповідно до статей 12, 118, 125, 126 Земельного кодексу України, статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада
 
ВИРІШИЛА:
 
1. Надати дозвіл громадянці ЧУБИК Наталії Іванівні на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), орієнтовно площею 0,20 га в урочищі «Кілове болото» в с. Карпилівка за рахунок земель запасу комунальної власності селищної ради.
        2. Громадянці ЧУБИК Н.І. в проєктній землевпорядній організації, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, замовити виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність в порядку, визначеному законодавством.
        3.  Громадянці ЧУБИК Н.І. проєкт землеустрою  щодо  відведення земельної ділянки у власність подати на затвердження до селищної ради.
4.  Контроль  за виконанням рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, раціонального природокористування та охорони навколишнього середовища  (В.БРИЧКА).
 
 
Селищний голова                                                      Григорій ТАРГОНСЬКИЙ